jueves, 17 de diciembre de 2009

COMISSIÓ DEL 25é ANIVERSARI DELS MUDÈJARS


Tal i com es va presentar en la passada Assemblea General del dissabte 12 de desembre, s’ha configurar una Comissió per a començar a preparar els actes i celebracions per al 25é aniversari de la nostra “comparseta”.
En breu publicarem algunes dades més. De moment us deixe amb l’equip directiu inicial.

President: Enric Verdú Parra
Coordinadores: M. Carmen Palacios Leal (disseny) i Margarita Marco Rico (tresoreria)
Col.laboradors/-es: Marta Amat Orts, Juli Rico García, J. Antonio Guill Luna, Laura Fuster Martí, Gúmer Moltó Martínez, Dolo García Bernabeu i Paqui Doménech Pastor.


Demanem la col.laboració de tots els festers per a arreplegar fotos i, si els pareix, també agrairem qualsevol aportació en forma de text sobre anècdotes, vivències, records, etc. relacionades amb la nostra comparsa.
Encara que ja tenim algunes idees en marxa, podeu posar algun comentari a aquest blog, al nostre facebook, o us podeu adreçar a qualsevol de nosaltres si teniu interés per aquesta iniciativa i si voleu col.laborar.

Seguirem informant.

3 comentarios:

Directiva dijo...

HOLAAAAAAAAA, JA ESTEM ACÍ!!! SOM LA MÉS XICOTETA PERO TENIM DE TOT, FINS BLOG!!! PER CERT, HAURIA QUE INFORMAR A MARISOL VICEDO D'AQUEST BLOG, PER A QUE POSARA UN ENLLAÇ DIRECTE DES DE CASTALLA AL DIA, NO CREUS?? UN BESET!! LAU.

Maribel dijo...

Molt bona idea la del blog, enhorabona als "cabezas pensantes" està molt xulo i amb album i tot!!

ala!!! ara a anar pensant idees.

Salutacions a tots, Maribel

Administrador dijo...

Això està fet Lau!
Maribel, gràcies pel teu comentari. A vórer si la gent s'anima i es convertix açò en la millor forma de contactar entre nosaltres i compartir opinions i informacions sobre la nostra "comparseta".
Besets.

Kike