miércoles, 4 de agosto de 2010

VACA I MÉS

Hola amics comparsistes:



Les noves tecnologies han arrivat als Mudèjars. Després de l’email, la web, el blog i el facebook… ha arribat el moment dels SMS!!!
Des de fa unes setmanes hem estat provant un nou sistema de convocatòria: els SMS, amb una efectivitat impressionant. Per aquest motiu necessitem que ens faciliteu els vostres números de mòbil. Podeu enviar-nos-els via email o fer-los arribar a Juanan, Raul o Javi.

Per cert, ja tenim ben a prop la Vaca 2010 i per això necessitem l’ajuda de tots els festers. El DIVENDRES 6 D’AGOST a les 20:30 començarem a desmontar el local de la comparsa i a preparar-lo per a la festa. Recordeu: necessitem la col•laboració de tots! Veniu amb roba de treball.

El DILLUNS 9 D’AGOST podreu comprar els tickets per a les consumicions de Vaca en el nostre local. Informem que hem acordat un preu especial al comprar 5 tickets de cubates (15€). És temps d’estalviar!

Com sabeu, per a poder treballar en les diferents sessions de Vaca és imprescindible portar la camiseta oficial. És necessari que busqueu les camisetes de l’any passat i qui no la tinga ens informe per a encomanar-la, així evitarem despeses innecessàries. Per tant, qui no la tinga que ens envie un email amb la talla (S, M, L o XL).

Per a finalitzar, demanem l’ajuda de tots els comparsistes per a estos dies de Vaca. Passeu la informació a tota la gent que puga estar interessada. Us agrairiem que contestàreu per a tancar les llistes de col•laboradors.


Ànim i moltes gràcies a tots!!!

No hay comentarios: