jueves, 21 de abril de 2011

GRÀCIES


Hola amics comparsistes:

Com tots sabeu la Comissió del 25é Aniversari dels Mudèjars continúa treballant per a que tots gaudim este any 2011 com cal. Són diversos els projectes en marxa i, amb l’esforç de tots els col•laboradors i col•laboradores anem avançant amb molta il•lusió i empeny.

El passat divendres 15 d’abril va concloure el plaç per a rebre fotografies i aportacions en forma de textos per a la crònica general de la Comparsa. A més dels breus escrits de totes les esquadres nombrosos festers ens han fet arribar altres aportacions sobre anècdotes i curiositats que, sens dubte, faran més completa i interessant la lectura del llibre. Ens ompli de felicitat i orgull la resposta de molts comparsistes. La maquetació d’aquest llibre, una vegada revisat el text i seleccionades les fotografies, va a bon ritme i el resultat, gràcies a la col•laboració desinteressada de la dissenyadora Vero Martí, és d’allò més espectacular. En definitiva: moltes gràcies a tots.


Estes últimes setmanes ens hem centrat en l’organització de l’exposició fotogràfica i d’indumentària mudèjar, que, recordem, es realitzarà al nostre local entre els dies 13 i 15 de maig, coincidint amb la Fira de Sant Isidre. Estem seleccionant vestits de capitans i esquadres, així com fotografies per a completar la mostra, i a més decorarem el local per a fer més especial aquesta efemèride. El pròxim dimarts 26 d’abril tindrem una nova reunió així que encara podeu col·laborar si esteu interessats. Necessitem la vostra ajuda!.


Per finalitzar, en l’assemblea general celebrada el passat diumenge 17 d’abril es va concretar el concert que ens oferirà la “Lira” de Quatretonda en l’auditori municipal el 29 de juliol. Entre les obres que s’interpretaran s’estrenarà una nova marxa mora especial costejada per Gúmer Moltó i que, amb el nom de Mudèjars de Castalla, segur que convertirà en més emotiu aquest acte.


Seguirem informant.

Salutacions.


No hay comentarios: