jueves, 5 de mayo de 2011

EXPOSICIÓ INDUMENTÀRIA: COMENÇA L'ACCIÓ


Estimats amics i amigues:


S'apropa la data de la inauguració de l'Exposició Fotogràfica i d'Indumentària Mudèjar i és el moment de demanar ajuda a tots els comparsistes que vulguen col·laborar. Com tots sabeu queden pocs dies per a preparar el local i tota ajuda serà ben rebuda.
Per cert que el cartell que anuncia l'exposició ja es pot vore a les portes d'alguns dels comerços de Castalla. Els dies que estarà oberta la mostra al públic seran el divendres 13 de maig (de 20 a 22:00), el dissabte (de 11 a 14:00 i de 18 a 21:00) i el diumenge (de 11 a 14:00 i de 17 a 20:00). Esteu tots convidats!.


El local de la Comparsa estarà obert este pròxim cap de setmana per a començar a vestir els maniquins, adornar la sala, etc. Tots els que vulguen participar que s'acosten pels matins a partir de les 12 i per les vesprades des de les 16:00. En breu comunicarem els dies de la setmana que ve que obrirem per a continuar amb el montatge.
Esperem la vostra participació per a convertir esta iniciativa en una gran celebració per a tots els mudèjars, tot el poble de Castalla i tots els que visiten la nostra localitat entre el 13 i 15 de maig.

Saluts.

1 comentario:

Juanan dijo...

Anime-vos a vindre, valdrá la pena.. ;)