jueves, 19 de mayo de 2011

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA I D'INDUMENTÀRIA MUDÈJAR: CONCLUSIONS


Com molts sabreu, el passat cap de setmana va tindre lloc al nostre local una EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA I D’INDUMENTÀRIA MUDÈJAR. Des del divendres per la vesprada fins el diumenge a la nit molts van ser els que van poder gaudir d’una selecció d’imatges dels 25 anys de la Comparsa Mudéjares i recordar la nostra història amb una col·lecció de 29 vestits que han lluit les diferents esquadres i capitanies al llarg d’estos anys.


Esta modesta exposició ha sigut una de les activitats programades per la COMISSIÓ DEL 25É ANIVERSARI per a commemorar esta celebració i des d’aquest blog volem agrair molt sincerament la participació de tota la gent que, sacrificant el seu temps de descans, ha participat en el montatge dels maniquins i els vestits i en la neteja i preparació de la sala. Van ser uns dies molt intensos i s’ha treballat amb molta il·lusió però la recompensa és gran perquè ha sigut una exposició per al record, que esperem haja agradat els visitants, siguen o no comparsistes.


Per altra banda, l’exposició no hauria sigut possible sense la col•laboració de nombroses famílies que han cedit uns dies els seus vestits. L’empresa castelluda MANIQUÍES SEMPERE ha participat també cedint-nos una bona col•lecció de maniquins, gest que també agraïm.
Moltes gràcies a tots!.

No hay comentarios: